Friday, July 19, 2013

Kdo,co ? Miroslav Malbeck

Jmenuji se Miroslav Malbeck, jsem inženýr chemie a na internetu používám nick pro Dvoranu Hlouposti Viktor Čistič. 




Má diagnoza:  prý PSYCHOPAT ...posudˇte sami

Narodil jsem se 4. července 1948 v Praze.
V Ústí nad Labem jsem vystudoval střední průmyslovou školu http://www.sps-ul.cz/doku.php/start

Během studia vysoké školy v ČSSR (jsem chemik, stejně jako Miroslav Kalousek) jsem udával na rektorátu své spolužáky za naprosté drobnosti, ale měl jsem dar slova, rudou knížku a tak i proto mi soudruzi vše uvěřili.

Po vystudování vysoké školy za socialistické peníze jsem v roce 1981 emigroval s rodinou do Rakouska.

Mým celoživotním velkým koníčkem je udávání a lhaní. Také jako emigrant v Rakousku jsem udával a to pro změnu emigranty, co utekli z komunistického Československa a to jejich rakouským zaměstnavatelům. Důvod byl prostý: v diskuzních fórech se mnou nesouhlasili a tak jsem si o nich zjistil údaje a jejich zaměstnavatelům napsal, že důvodem emigrace z ČSSR byly nejrůznější mravnostní delikty. Za všechny případy jeden: slovensky emigrant pan Wolfgang Dobák byl svým rakouským zaměstnavatelem na základě mojí dehonestace vyhozen na hodinu z práce. 

Pikantní je, že já sám jsem byl za velmi špatnou pracovní morálku propuštěn z jisté rakouské vinařské společnosti. Chtěl jsem totiž socialisticky pracovat, ale kapitalisticky žit. Po té jsem se já Ing.Malbeck (ano jsem inženýr) živil rozvážením prostitutek do a z "puffu" a obdobnými "pracovními pozicemi". 

Mám celkem dva spisy za trestné činy jejich čísla jsou T-4156 a V-5876. Jeden proto, že mne policie vyšetřovala za rozkrádání socialistického majetku. Průšvihy jsem se snažil žehlit jak jinak práskáním na spoluhráče z kapely,  jsem "muzikant" a vytrubuji na křídlovku. Udávání mne skutečně velmi baví, využíval jsem toho v podstatě kdekoliv a kdykoliv jsem se v různých životních etapách vyskytoval.

Druhý spis je za  mlácení manželky. Manželka ode mne se třemi syny po několika letech utekla. Žil jsem pak sám. Zjistil jsem však díky tomu, že mi lépe vyhovují muži. Intimně i intelektuálně.

Dříve jsem se pokoušel seznámit se na Seznam.cz s ohledem na moji orientaci, není snadné vhodný protějšek. Zjistil jsem, že nejlepší je se vydat přímo mezi kluky do gay klubů.) 

http://dvoranaslavy.blogspot.com/2012/08/trumpeta-trubka-nebo-trouba.html




pište mi na email: MiroslavMalbeck@gmail.com

Miroslav Malbeck, Ing. 
Ober-Reinbach 28
5600 Reinbach